Drie stijlvolle spiegels voor in de hal

Nog even snel kijken of je haar goed zit en je outfit nalopen óf gewoon om de hal er ruimer uit te laten zien. Een spiegel in de gang is hoe dan ook een echte musthave. Maar spiegels zijn er in zoveel soorten en maten, welke moet je nu hebben? Geen stress, want in deze blog staan de verschillende op een rijtje. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is kiezen welke je het mooiste vindt!

Een rechthoekige spiegel

De rechthoekige spiegel is een echte klassieker. Je kunt een rechthoekige spiegel op de vloer neerzetten, maar er zijn ook een heleboel kleinere formaten die je boven een salontafel kunt hangen of neerzetten. En je kunt de rechthoekige spiegel ook kantelen, zo krijg je dus een hele brede spiegel. Kies voor een dikke houten rand of voor een zwarte dunne. De spiegels zijn in allerlei soorten verkrijgbaar, dus zul je snel vinden wat aansluit op de rest van je woning.

Een ronde spiegel

Tegenwoordig is de ronde spiegel erg populair en terug te zien in veel huishoudens. Vooral in de gang en hal is een ronde spiegel populairder dan ooit. Ze nemen relatief weinig ruimte in beslag. Een ander voordeel is dat je je vloer vrijhoudt, een ronde spiegel moet je namelijk ophangen. Ideaal dus voor boven een tafel of kastje. Een ronde spiegel zorgt voor een frisse uitstraling en is geschikt binnen alle interieurstijlen.

Een bijzondere vorm

Een spiegel in een bijzondere vorm, deze dagen is bijna alles mogelijk. Wanneer je de klassieke rechthoekige spiegels of de ronde even zat bent, kun je opzoek gaan naar een spiegel in aparte vorm. Er zijn super veel toffe en unieke spiegels te vinden. Denk aan spiegels in een zes- of achthoekige vorm, of meerdere kleine spiegels die samen een geheel vormen. Met zo’n unieke spiegel maak je de blits bij je gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *